Ranking

Ranking pähkinänkuoressa:

Ranking-kilpailut ovat seuramme sisäinen epävirallinen kilpailusarja, johon saavat osallistua kaikki seuramme jäsenet iästään ja taitotasostaan riippumatta.

Ranking-kilpailut ovat oiva tapa tutustua kilpailemiseen ja uusiin pelikavereihin rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä, kuitenkin sopivalla vakavuudella. Pelaajat voivat ilmoittautua oman tasoisiinsa sarjoihin, ja pelit pelataan pool-muotoisesti, eli jokainen saa pelata useamman pelin omantasoisiaan vastuksia vastaan menestyksestä riippumatta.

Kaikkien Ranking-kilpailujen sarjavoittajat (1. & 2.) palkitaan mitalein ja tavarapalkinnoin. Kaikki osallistujat pisteytetään menestyksen ja osallistumisaktiivisuuden mukaan, eli jo aktiivisella osallistumisella nousee ranking-listalla ylöspäin.

Pelaajien kannatusjoukot ovat myös lämpimästi tervetulleita seuraamaan pelejä ja kannustamaan!

 

Kilpailusarjat:

Ranking-kilpailuja uudistettiin kaudelle 2016–2017, jotta sarjoista saatiin entistä tasaisempia ja palkinnot jakaantuisivat entistä useammille pelaajille. Uudet sarjat ovat seuraavat:

  • Startti (Starttikilparyhmä, nuoret harraste- ja alkeispelaajat)
  • Junnu (Talenttiryhmä, nuoret harrastepelaajat)
  • Kilpa-B (Kilpajuniorit, C-B luokan kilparyhmät, aikuispelaajat)
  • Kilpa-A (A-luokan pelaajat, aikuispelaajat)
  • Neluri (kaikille sarjoille järjestetään erikseen nelinpelikilpailut)

Ohjeita ilmoittautumiseen ja lisätiedot:

Valmentajat osaavat auttaa, mikäli et itse tiedä mihin sarjaan sinun kannattaisi osallistua. Halutessasi voit myös osallistua yhtä sarjatasoa korkeammalle pelaamaan, osallistua voi kuitenkin vain yhteen sarjaan per kilpailu. Seuran valmennuksen ulkopuolelta tulevat pelaajat saavat osallistua sarjoihin: Kilpa-B sekä Kilpa-A. Ilmoittautumislistalta näet aina mitkä sarjat pelataan tulevassa kilpailussa.

Ilmoittautuminen tapahtuu kirjoittamalla oman nimensä  LaSuPa:n ilmoitustaululla olevaan ilmoittautumislistaan. Ilmoitustaulu sijaitsee sulkapallokentille vievän oven vieressä Laaksolahden Tenniskeskuksessa.

Osallistumismaksu: 10€/sarja/henkilö. Osallistumismaksut laskutetaan kevätkauden lopussa osallistumiskertojen mukaisesti. Lasku lähetetään sähköpostitse. Ilmoittautuminen on sitova, peruminen tulee ilmoittaa viimeistään vuorokautta ennen pelipäivää, muutoin osallistumismaksu laskutetaan normaalisti.

Mitä huomioida kisapäivänä:

Paikalle on hyvä saapua noin 30min ennen omien pelien alkamista, jotta itsenäiselle lämmittelylle ja järjestäjän ohjeistukselle jää riittävästi aikaa. Mukaan voi varata hieman evästä, jos omien pelien välillä sattuu olemaan taukoa, tai jos haluaa jäädä katsomaan muiden pelejä omien jälkeen. Rahaa ei tarvitse varata mukaan.

Kilpailuissa noudatetaan aina herrasmies-periaatetta, eli pelitilanteissa ja sen ulkopuolella tulee käyttäytyä muita pelaajia kohtaan kannustavasti ja kunnioittaen.

Osallistumismaksu ei sisällä uusia aitoja sulkapalloja, eli pelaajat jotka haluavat pelata uusilla sulilla, vastaavat omista palloistaan.

TIEDUSTELUT:

jani.laitinen@espoontennisseura.fi

KIIREELLISET:

0400204020 (sairastapaukset)

 

Seuraava ranking: 04.02.2017. Pelattavat sarjat: Startti ja Junnu

VUOROJEN VARAUKSET

>>> Varausjärjestelmä

044 740 4610

Laaksolahden sulkapallo

 

Hallin osoite

Lähdepurontie 1, Espoo

Postiosoite

PL 40
02711 Espoo

 

Sijaintimme

Lähdepurontie 1

Lähdepurontie 1, 02720 Espoo, Finland